юли 21, 2018

Столична програма „Култура” за 2018 г.

На 10.07.2017 г. се състоя пресконференция, на която г-жа Малина Едрева, председател на Постоянната комисия по образование, култура, наука и културно многообразие, доц. д-р Тодор Чобанов, заместник-кмет на Столична община, г-жа Биляна Генова, директор на Дирекция „Култура” и проф. Николай Йорданов, председател на Творческия съвет на Столична програма „Култура” представиха пред медии някои основни акценти в Съдържателния обхват на Столична програма „Култура” за 2018 г.

 

И тази година в Съдържателния обхват е включен специален приоритет, посветен на домакинството на София, във връзка с председателството на България на Съвета на Европейския съюз през 2018 г.

 

От 17 юли до 11 септември 2017 г., включително, ще се приемат проектни предложения за съфинансиране в една сесия на Програмата, с изключение на Програма 7: „Външна и вътрешна мобилност“, по която ще бъде обявена и втора сесия, със срок за подаване на документи от 12 март до 13 април 2018 г. Предложения ще се подават само по електронен път на сайта на Столична програма „Култура” https://kultura.sofia.bg/

 

https://kultura.sofia.bg/

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*