август 19, 2018

Мери Попинз и рисунки по прозорци за 1 юни в Театър „София“

Театър „София“ празнува Деня на детето с представлението „Мери Попинз“ от 17 ч. на 1 юни. А след пиесата децата ще имат възможност да се срещнат с героите от постановката във фоайето на театъра. Очаква ги и вкусна изненада в опаковки със „златни“ звезди, които да запазят така, както го правят Джейн и Майкъл по съвет на Мери Попинз.

Всички витрини и прозорци откъм главния вход на театъра ще бъдат освободени от рекламните материали и ще се превърнат в площ за обща творческа изява на децата. Те ще рисуват по стъклата с вълшебни маркери – течни тебешири, които се почистват лесно и бързо.

Мери Попинз“ представя трогателната – забавна и вълнуваща история на семейство Банкс, която и до днес ни кара да се смеем с най-странната гувернантка Мери Попинз. Тя ще ни отведе на магическо приключение, което може да ни направи малко по-добри и да ни накара да се замислим за силата на обичта и семейството. Само трябва да повярваме в нея, Мери Попинз, защото тя никога не лъже и знае всичко за нас… Уроците са както за децата, така и за техните родители. Мечтите и фантазиите на детското въображение са душата на постановката.”, споделя режисьорът Анастасия Събева.

Билети: 6 лв. за деца и 8 лв. за възрастни.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*