юли 23, 2018

Да оцелееш като родител: възможно (ли) е

Да, възможно е! Поне така твърдят Красимира Хаджииванова и Елисавета Белобрадова от „Майко мила“, които преди броени дни представиха сборника „Да оцелееш като родител“.
Представянето на книгата, посветена на родителството, се случи във Vivacom Arthall, а стартът даде Оля Антонова, позната като Оля Идва – една от авторките в сборника, събрал 41 действителни истории на супермайки и татковци.
За броени дни „Да оцелееш като родител“ се превърна в една от най-продаваните книги на родния пазар, което ни навежда на мисълта, че сред нас има много родители, които все още търсят правилната формула за оцеляването си 😉 Сборникът предлага на читателите 41 смешни, вълнуващи, поучителни и действително случили се истории, свързани с родителството. Тук е представена гледната точка не само на майката, но и на бащата, а няколко от статиите са писани и от специалисти – педиатър, акушер и специалист по хранителни разстройства. Книгата разглежда актуални теми като ваксините, диетите, вегетарианството, здравословното хранене, раждането в чужбина, кърменето, сексът след раждане, детското столче в колата, играчките и дори отглеждането на домашни любимци.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*