август 19, 2018

Маша и Мечока отново гостуват в България, този път с „Бъчва с мед“

След невероятния интерес към представлението „Маша и Мечока: Кутията на щастието“ и препълнените зали, оказали се недостатъчни да поберат всички желаещи, трупата от Русия ще представи в България най-новия си спектакъл – „Маша и Мечока: Бъчва с мед“.
„Бъчва с мед“ е най-новата постановка и България е една от първите страни, където ще бъде представена. Маша е пресъздадена като палаво и любопитно момиченце, по наивен и комичен начин изпадащо в забавни ситуации заедно с добрия си верен приятел – Мечока Миша, който се старае да научи детето на мъдрости и да му помогне да излезе от всяка беда.
Представлението с големи кукли е с продължителност един час. Зрителите ще имат възможност отново да видят любимите си герои. Музика, танци, специални викторини и незабравими весели емоции очакват присъстващите.
Богатата и изключително атрактивна постановка е адаптирана на български език и ще бъде представена в София – на 22 април, зала 1 на НДК, Пловдив – 23 април, Дом на културата „Борис Христов“, Стара Загора – 24 април, Държавна опера, Бургас – 25 април, Държавна опера, Добрич – 26 април, Драматичен театър „Йордан Йовков“, Русе – 27 април, „Доходно здание“, и Варна – 28 април, Фестивален и конгресен център.
Билети за всички представления се продават в мрежата на Еventim.bg, както и директно на касите по места.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*