август 15, 2018

Очакваме с нетърпение ледения мюзикъл „Кармен“

Световното ледено шоу – мюзикълът „КАРМЕН “ на Иля Авербух и участието на Албена Денкова очакваме с нетърпение на 1 и 2 април в зала Арена Армеец! Организаторите обещават един красив преразказ на класическата история, но с модерен дух.

Леденият мюзикъл хармонично съчетава динамиката на фигурното пързаляне, емоционалността на театралната драматична сцена, пластиката на балета, акробатичните изпълнения, оригиналната музика и пеене на живо. „Кармен“ на лед – това е оригиналната интерпретация на популярната опера, асоцииирана като универсален символ на тайнственото, съблазнителната женственост и страстта.

В шоуто ще участват Световно известни изпълнители и шампиони по фигурно пързаляне, които ще  вдъхват нов живот на класическите образи, като на българската легенда, шампионката по фигурно пързаляне – Албена Денкова е поверена една от главните роли. Олимпийските, европейски и световни шампиони по фигурно пързаляне Татяна Навка, Роман Костомаров, Алексей Ягудин, Максим Маринин, Оксана Домнина, Максим Шабалин, Мария Петрова, Алексей Тихонов, Максим Ставийски, Маргарита Дробязко, Повилас Ванагас, Елена Леонова, Андрей Хвалко, Татяна Тотмянина също се включват в шоуто на Авербух.

мм

В допълнение на наистина звездният състав от артисти, проектът включва още десетки балетисти, театрални и циркови артисти, въздушни и ледени акробати и водещи солисти от известни музикални пиеси – китаристи и перкусионисти и всичко това с много  пищна декорация и невероятно светлинно шоу.

Безсмъртната музика на Бизе, както и популярни произведения от симфоничната съкровищница се изпълнява на живо от певци, истински звезди, като Светлана Светикова и Сергей Ли – придобили световна известност със свои други изпълнения.

Истинска кулминация и красив празник на живота е финалният танц,  в който взимат участие всички 80 артиста, включително самият режисьор.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*