август 15, 2018

Смелата Ваяна: скоро и по детските торти!

„Смелата Ваяна“ (Moana) определено ще бъде новото лице по всички детски торти и главен герой в тематичните детски партита. Последната продукция на Дисни категорично запрати „Замръзналото кралство“ (Frozen) в друг климатичен пояс. Горещ тихоокеански вятър и лято посред зима предлага новото кино прключение за малки и големи.

След като дълго време Елза и Ана активно няселяваха ежедневието на децата ви, бъдете сигурни, че това съвсем скоро ще се промени 🙂 Защото Ваяна е очарователна – тя е тийн, тя е безстрашна и готова да предприеме дълго и опасно пътуване, за да спаси народа си. Разбира се, мисията е повече от успешна и хармонията в природата е възстановена.

Всички атрибути, гарантиращи успеха на продукцията са налични: моделът „приказка за смела принцеса“ е спазен, имаме образа на решителна тийн героиня, напрегнатото действие, увлекателната музика, разбираем сюжет, прекрасни анимации и майсторски илюзионизъм, които буквално спират дъха.

Двойката режисьори, добре познати още от времето на ръчно рисуваните филмчета, Клементс и Мъскър и този път са се справили чудесно – от една страна филмът е абсолютна Дисни класика, от друга – иновативно high tech изпълнение, на което си заслужава да се насладите с или без деца 😉

w2

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*