август 14, 2018

Любов и война в първата за сезона премиера на Театър “Българска армия”

Новият спектакъл на Иван Урумов можете да гледате на 8 и 9 ноември

„Писмо до Касандра“ – първата за сезона премиера в  „Българска армия“ е с вкус на ягоди и мирис на барут. Постановката може да гледате на 8 и 9 ноевмри от 19:30 часа на сцена-клуб МаксиМ.

         Едно от новите попълнения в трупата на театъра Луизабел Николова влиза в ролята на Вера, а Тигран Торосян се превъплащава в младия войник Жозе. Пиесата е поставена от Иван Урумов, сценографията е дело на Красимир Вълканов, костюмите – Мария Диманова, музиката на Добрин Векилов – Дони, а преводът е от Наташа Колевска. Пиеси на автора Педро Ейраш са четени и поставяни и в много други държави.

        Освен на премиерните дати, може да гледате „Писмо до Касандра“ на 19 ноември. Но това не е единствената изненада, която зрителите могат да очакват. През ноември, по повод своята 75-та годишнина, доайенът на българската режисура Красимир Спасов подготвя още една премиера за театъра – комедията „Тартюф“ от Молиер. Участие в нея взимат звездите Иван Радоев, Веселин Ранков, Меглена Караламбова, Гергана Данданова, Владислав Виолинов, Веселин Анчев, както и най-новото попълнение – Гергана Плетньова и др.

pismo_do_kasandra  tigran_torosqn

tigran_i_luizabel

pismo-plakat-69x99-pechat-2-preview

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*